Forum žena SDP-a Vodica: Hvala Vam na donacijama namijenjenim za socijalnu samoposlugu u Vukovaru

Forum žena SDP-a Vodice danas je u Vodicama organizirala akciju kojom su prikupljali hranu i higijenske potrepštine za socijalnu samoposlugu u Vukovaru. Održana akcija je u potpunosti uspjela.

– Jako smo zadovoljni velikim odazivom građana Vodica koji su sudjelovali u ovoj akciji, u kojoj je skupljena velika količina robe – kazali su iz Foruma žena SDP-a Vodica.

Nakon ove uspješne akcije za socijalnu samoposlugu u Vukovaru, nastavljamo s daljnjim akcijama koje bi se organizirale za potrebite i socijalno ugrožene na području Grada Vodica – istaknuli su iz Foruma žena SDP-a Vodica.

Inače, socijalna samoposluga u Vukovaru koju pokreće humanitarna udruga Duga iz Vukovara djeluje od travnja ove godine i ima preko 1000 korisnika koji ondje odlaze po hranu i higijenske potrepštine. Kako se police socijalne trgovine prazne brže nego što se pune, ova donacija iz Vodica će im zasigurno dobro doći.

IZVOR/FOTO: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.