Većinu novcu izdvojila država

FOTO Djeca na Prviću dobila igralište vrijedno više od 300 tisuća kunaFoto: InfoVodice

Igralište za djecu uređeno je u Prvić Luci pored Memorijalnog centra Faust Vrančić. Igralište je financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije s 200 tisuća kuna, a još 103 tisuća izdvojeno je iz proračuna Grada Vodica, piše portal InfoVodice.

Na antistres gumenoj podlozi u monolitnoj izvedbi od igrala postavljeni su brod s toboganom, njihaljka na spiralnoj opruzi – jednosjed te klupa, a uređene su i zelene površine u blizini.

– Iako su radovi neplanirano malo kasniji, sretni smo i radosni da je igralište gotovo i lijepo. Djeca su od jutra već na igralu i to nam je potvrda da je dobro. Hvala vam svima na podršci, radu, te financijskoj potpori Grada. Nadamo se i vjerujemo da je ovo tek početak uređenja mjesta i rješavanja problema, kojih još ima i bit će ih. – rekla je Jagoda Bokulić Junek, predsjednica MO Prvić Luka za InfoVodice.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.