FOTO: Jučerašnja velika kiša poplavila kuće i podrume u Vodicama

Iako nije bila tako intezivna i konstantna kao prošle godine jučerašnja kiša poplavila je kuće i podrume.

Jučer smo postavili video koji prikazuje poplavljeni Dulcin a Šibenik meteo javlja da je palo od 70 do 100 litara kiše po metru četvornome. Jutros nam se javila sumještanka Marta Fržop koja stanuje u Ulici Grgurev Tonća 21,piše infovodice.

Prema njezinom kazivanju sinoć je “plivala” više od 10 cm u vodi.

vd

– Više ne znam što da radim. Prošle godine pokrenuli smo peticiju za izgradnju slivnog kanala za sakupljanje i odvodnju slivnih i oborinskih voda. Dobili smo odgovor iz Grada da je u tijeku izrada projektne dokumentacije kompletnog uređenja ulice Grgurev Tonće i Mirka Zore, međutim dok se to sve riješi mi smo u strahu da ne poplavimo kada pada kiša. – kaže nam Marta Fržop koja se nada da će problem biti riješen uskoro

Ni druga domaćinstva u mjestu nisu bila pošteđena.

Kako doznajemo od Ivice Begića zapovjednika JVP Vodice prvu dojavu su imali u 23:26 i to u ulici Grgurev Ante Kukure a od tada imali su 7 intervencija i to u ulici Ante Stračevića i Blatama a bila je poplavljena i kotlovnica u hotelu Olympia. Također Civilna zašita Vodica cijelu noć je bila u stanju pripravnosti.

Vatrogasne snage još su na terenu i ispumpavaju vodu iz podruma.

vd1

vd2

vd3

Foto poplave Ante Strikoman

infovodice

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.