FOTO: NOVI USPJESI: Vodiške mažoretkinje odu na natjecanje i vrate se s ‘buketom’ medalja

Ovog vikenda, 5. i 6. rujna u Crikvenici se održavao Mediterranean cup u zajedničkoj organizaciji Europskog i Hrvatskog udruženja mažoret timova. U međunarodnom natjecanju sudjelovale su i Vodiške mažoretkinje pod voditeljskom palicom Vesne Mrdeže koje putuju natrag doma s nekoliko primljenih priznanja za osvojena prva, druga i treća mjesta.

vodiske mazoretkinje (19)

Vrijedne članice Vodiških mažoretkinja navikle su nas na odlične rezultate, a ostvareni uspjeh u konkurenciji kolegica iz Italije, Češke, Crne Gore te Bosne i Hercegovine zaista je lijepa uvertira i motiv za početak školske godine.

Vodičke kadetkinje i juniorke briljirale su u nekoliko disciplina što u zajedničkim što u solo točkama.

vodiske mazoretkinje (31)

Tako su kadetkinje osvojile prvo mjesto za veliku formaciju – štap i mini formacija – pom pon. Treće mjesto osvojile su i kadetkinje Skočić – Lasan za duo/trio – pom pon dok je njihova kolegica Dora Čičin Šain osvojila dva srebrena odličja za solo štap i solo pom pon nastup.

vodiske mazoretkinje (23)

Pregršt razloga za slavlje imale su i juniorke koje su osvojile odlično drugo mjesto za mini formaciju- zastave, treće mjesto za mini formaciju – štap te još jedno treće mjesto za mini formaciju – pom pon.

vodiske mazoretkinje (20)

Odličan kolektivni uspjeh pratili su i odlični nastupi pojedinih kolega, odnosno kolegica tako su Skočić – Kursan osvojile treće mjesto za duo/trio štap, potom treće mjesto  za duo/trio – pom pon, doksu Juričev – Hodak slavile na drugom mjestu za duo/trio – štap.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.