FOTO: Otvoren Božićni sajam u Vodicama

Sinoć je na vodičkoj Poljani službeno otvoren četverodnevni Božićni sajam čiji je organizator  Humanitarna udruga ‘Daj 5 od srca’. Na samom početku nastupila je Vodička glazba uz Vodiške mažoretkinje, a zapjevao je i Pjevački zbor ‘Lira’ i Klapa ‘Solaris’.4

Poljana će biti i ove godine središte zbivanja, mjesto susreta, veselja i plesa, ali i mjesto na kojem se čini dobro. Čitav prihod od donacija namijenjen za humanitarne svrhe.

Za vrijeme trajanja ‘Božića na poljano’ naći će se za svakoga ponešto: za najmlađe tu je ‘Zimska soba’ sa uvijek dobro raspoloženom tetom Keti koja zna kako zabaviti i razveseliti.

3

U ponedjeljak 21.12 biti će radionica izrade snjegovića od drveta i oslikavanje bojicama i temperama. U utorak 22.12 peći će se i ukrašavati kolači, a u srijedu 23.12 organizirati će se biciklijada uz iznenađenje.

5

Dok će djeca uživati u zimskoj sobi i odrasli će ove godine doći na svoje. Tokom ovih četiri dana sajma moći će se ugrijati rakijom Vutrom od Canabisa, kuhanim vinom ili punčom, a okrijepiti pečenim kobasicama, jelom od divljači i ribe, domaćim kolačima i baklavom, a za njihovu pripremu zaslužni su Humanitarna udruga ‘Daj 5 od srca’, LD ‘Sokol’, ŠRK ‘Mali porat’, KU ‘Vodiške perlice’ i Zajednica Hrvata BiH ŠK županije.

11

I ove godine u sredini parka su božićne jaslice koje je postavio Krešo Stojić uz pomoć članova Udruge ‘Daj 5 od srca’.

Na božićnom sajmu koji će tokom ova četiri dana biti otvoren od 18 sati izlagat će: Vinarija Birin, OPG Tomić, Matea Zeba, Ana Pelajić i Anita Franin Pečarica, Centar za socijalnu inkluziju Šibenik,Trgovački obrti Miko Kula i Šimun te Cvjećarnica Kruna.

Kako će izgledati program za preostala tri dana i tko će sve nastupiti pogledajte dolje:

PONEDJELJAK 21.12.
-KU Vodiške Perlice
-Klapa Bunari

UTORAK 22.12.
-Josip Bašić
– Klapa Godimenti
– LD Sokol

SRIJEDA 23.12.
-Dječja biciklijada od 15:00
-Moto mrazovi MK Okit
-Klapa Oršulice
-ŠRK Mali porat

U četvrtak 31.12  na Poljan slijedi ispraćaj stare i čekanje  nove 2016 godine uz Dj-Stipu i grupu Masovni kaos.

Izvor/foto: InfoVodice

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.