FOTO: Priredba vodičkih osnovnoškolaca povodom Valentinova

Dvorana Kulturnog centra u Vodicama jučer je bila ispunjena veselom gužvom vodičkih osnovaca.

Na ulazu u dvoranu posjetitelje su dočekala srca s porukama, a oni su zahvalili novčanim prilogom u humanitarne svrhe. Program su pripremile, uz velikodušnu pomoć Marija Petrovića, nastavnice Vjera i Meri te voditeljice programa Monika i Antonela ( učenice 7. r.).

Program je započeo veselom radijskom emisijom „ Ljubav je” petaša i sedmašice Ivane. Njihove poruke, iskustva prve ljubavi, pisma, pjesme praćene su skladnom glazbom i zanimljivim slajdovima koji su u nastavku programa pratili hrabre izvođače natjecateljskog dijela.

24630021949_c5ee9463d0_c

Publika je uživala i pljeskom zdušno bodrila pjevače prvaše, drugaše, petaše, sedmaše. Prosudbeno povjerenstvo nagradilo je zanimljivim nagradama po tri najuspješnija izvođača (posebno niži i viši razredi).

U prvoj kategoriji (niži razredi) prvo mjesto je osvojila Tonka Bura, 2. Ema Ledenko i 3. Filip Josipović.

U drugoj kategoriji ( viši razredi) prvonagrađena je Lucija Vođera, na drugom mjestu je duet Ive Barišić i Lucije Burazer, a treća je Anđela Bertić.

Svi sudionici su primili zahvalnice i rafaelo kuglice.

24367032904_e9c20438f9_c

Dok je povjerenstvo donosilo teške odluke, publiku je zabavio školski zbor i mažoretkinje te su proglašene tri najljepše učeničke ljubavne pjesme, izabrane na školskom natječaju za Valentinovo.

Pobijedila je i ove godine sedmašica Anđela Kursar s pjesmom Moja simpatija, na drugom mjestu je pjesma šestašice Karle Španja, a na trećem mjestu je sedmašica Laura Dulaj. Svi su ispraćeni dobrim željama za Valentinovo.

24879631822_5dda95b799_c

Ovo je već treća godina uspješnog održavanja ove priredbe za Valentinovo, a sve zahvaljujući zalaganjem učitelja hrvatskog jezika i glazbene kulture OŠ Vodice, na sveopću radost i zadovoljstvo djece, nastavnika, roditelja i brojne publike.

Učenici, roditelji, učiteljice izišli su iz dvorane radosni, sa željom da se ovakav program dogodi i sljedeće godine.

IZVOR: InfoVodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.