Foto radionicu ‘Svijet u bojama’ uspješno završilo devet polaznika

InfoVodice

Zavšrna izložba radova polaznika foto radionice ‘Svijet u bojama’ održana je sinoć kod Čorićevog turnja u organizaciji Turističke zajednice grada Vodica i Foto Hrvatske.

Fotoradionicu koja je trajala četiri dana uz mentore Sanju Grgić Ćurić i Nikolu Ćurića uspješno je završilo devet polaznika. Vrijedno je spomenuti kako je najstariji polaznik radionice bio šezdesetsedmogodišnji Jakov Roca, a najmlađa polaznica osmogodišnja Hana Damjanović, piše InfoVodice.

Izložbu izabranih radova fotoradionice koja se drugi put održava u Vodicama otvorila voditeljica Sanja Grgić-Ćurić koja je polaznicima čestitala i podijelila im priznanja, a nakon toga nastavljeno je zajedničko druženje i razgledanje fotografija.

– Radionica koja je trajala četiri dana započela je kratkim teoretskim dijelom, a zatim su devet polaznika dobili zadatke koje su vrhunski odradili snimajući prekrasne kadrove u Vodicama i Prvić Šepurini. I ove godine prilikom odabira fotografija za izložbu imali smo jako težak zadatak jer je bilo stvarno puno lijepih radova – otkrila je za InfoVodice novinarka Sanja Grgić Ćurić te naglasila kako joj je i ove godine bilo veliko zadovoljstvo raditi s vodičkom grupom.

Direktorica ureda TZ Vodice Anita Franin Pečarica ne krije zadovoljstvo s viđenim radovima.

– Oduševljena sam, svaki detalj pomno je odrađen i gledajući fotografije reklo bi se da su ih profesionalci fotografirali, a ne početnici – izjavila je Anita Franin Pečarica.

Inače, foto radionica Svijet u bojama traje preko devet godina, u ljetnim mjesecima održava se diljem Jadrana, dok u jesenskom i zimskom periodu u unutrašnjosti Hrvatske.

InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice
InfoVodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.