FOTO: U Vodicama završeno natjecanje Big Game Fishing

Proglašenjem pobjednika u nedjelju navečer završeno je 6. međunarodno natjecanje “Big Game Fishing – Kup prvaka 2014.”

U ova tri ribolovna dana ulovljeno je i pušteno 88 riba koje su bodovane prema propozicijama. Uhvaćen je i jedan Iglun težine 40,3 kg.

Nagrada – Ribolovni štap – koju sponzorira Maguro pro shop za najtežu ulovljenu ribu otišla je ekipi broda Limini, inače prošlogodišnjem pobjedniku.

big_game_vodice2

Nagrada – Roller “Makina za ribolov” – koju sponzorira Nevico iz Zadra za prvu ulovljenu ribu otišla je ekipi broda Jack Sparrow iz Italije. Inače ista ekipa je ulovila i posljednju ribu na ovom natjecanju.

Treće mjesto na ovogodišnjem natjecanju osvojila je ekipa broda “Makaira”, drugo mjesto pripalo je ekipi broda “Svetac” kapetana Borisa Županovića inače predsjednika ŠRK Big game iz Splita te organizatoru Komiškog natjecanja u Big game fishingu.

Prvo mjesto i najveći broj bodova pripalo kapetanu Šaši Rakaru i njegovoj posadi broda “Shiraz” koja automatizmom ostvaruje pravo na ostvaruje pravo sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu, Costarica 2015.

Zahvaljujći posadi broda Limini koja je donirala svoju nagradu Vodicama, kupivši prekrasnu Palmu koja je posađena na vodičkoj rivi, posada pobjedničkog broda Shiraz također donira nagradu Gradu Vodicama kupovinom palme.

Međutim, to nije sve. Posada broda Shiraz svoje pravo sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u Costarici 2015. godine prepušta posadi broda Svetac i kapetanu Borisu Županoviću.
ŠRK Mali porat, je poslije ove manifestacije, zadovoljan i vrlo ponosan.

big_game_vodice1

Zadovoljni smo jer su uz povoljne vremenske uvjete ostvareni vrlo dobri sportski rezultati, a ponosni na svoje članove koji su od prvog dana svjesni koliko ovakva natjecanja doprinose razvoju športa i turizma grada Vodica.
I ove godine moji momci su se četiri dana neumorno trudili kako bi sudionici natjecanja te građani i gosti grada Vodica, bili što zadovoljniji. – kazao je za portal Infovodice, Tonći Bilan, tajnik ŠRK Mali Porat inače organizatora ovog natjecanja

Zahvaljujemo se Gradu Vodicama, Turističkoj zajednici grada Vodica, Maguro Pro shop-u, Nevico, Županijskoj lučkoj upravi te Vinoplodu Šibenik. – istaknuo je na kraju Tonči Bilan

IZVOR: InfoVodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.