FOTO Ugledni Vodičani nagrađeni u povodu Dana Grada i zaštitnice sv. Jeline

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća i dodjelama najviših priznanja Vodice su proslavile Dan Grada i blagdan sv. Jeline, piše portal InfoVodice.

– Iza nas je nepuna godina dana rada Gradskog vijeća u kojoj smo rješavali započete projekte i pokrenuli nove, a to se prvenstveno odnosi na izgradnju novog dječjeg vrtića koji će podignuti kvalitetu života na jednu višu razinu. Također, radimo i na jednom prijeko potrebnom projektu na zadovoljstvo svih nas, a to je izgradnja sportske dvorane jer Vodice su sportski i turistički grad – rekao je Marin Mikšić, predsjednik Gradskog vijeća te još jednom naglasio kako sa svim vijećnicima želi imati konstruktivan i suradnički odnos na dobrobit Vodica.

Vodice

Ovogodišnje Plakete Grada Vodica dodijeljene su don Ivanu Čolaku, Marku Juričev Martinčevu, Antici Juričev Talijaš, Darku Jukiću, te posthumno Klari Roca i Stoji Juričev Pipić.

Vodice1

Njima je čestitke uputila i gradonačelnica Nelka Tomić.

– To su ljudi bez kojih naš grad ne bi mogao rasti i razvijati se. Također, hvala svim našim sugrađanima koji su svojim radom unaprijedili i unapređuju naš grad. Danas sam na ovoj bini prvi put kao gradonačelnica, što je za mene velika čast, ali i odgovornost koju ću se truditi i opravdati, prenose InfoVodice, a cijeli tekst pročitajte OVDJE.

(FOTO InfoVodice)

vodice2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.