FOTO: Vodiške mažoretkinje vratile se s hrpom medalja iz Sarajeva

Vodiške mažoretkinje” protekli vikend su po prvi put sudjelovale na međunarodnom natjecanju van granica Lijepe naše. U Sarajevu se održao Interdance Fest Sarajevo 2015., plesni maraton od 36 sati čistog plesa, 84 plesna kluba, 2000 plesača, 3700 koreografija i 20 sudaca.

vodiske2Natjecanje se istovremeno održavalo u dvije dvorane a sudjelovali su klubovi iz Slovenije, Srbije, Crne gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Vodičke mažoretkinje su se natjecali u tradicionalnom mažoret plesu u kategorijama duo/trio štap kadeti i juniori, kadeti trio pomponi, mini formacija štap i pomponi u dobnim skupinama kadeti i juniori, te velika formacija štap i pomponi u dobnim skupinama kadeti i juniori.

vodiske3Sa natjecanja su se kući vratili bogatiji za osvojenih 6 brončanih medalja i 4 srebrene medalje.

Osvojena mjesta:
Duo/trio štap kadeti: – Dora Čičin Šain, Petra Domić i Karla Španja 3. Mjesto
Duo/trio štap juniori: – Marija Skočić i Anđela Kursar 3. Mjesto
– Antonela Lucija Španja, Monika Hodak i Iris Juričev 2. Mjesto
Trio pomponi kadeti: Tonka Bura, Lucija Skočić i Marijeta Sladoljev 3. Mjesto
Mini formacija:
Kadeti štap – 5 mjesto
Juniori štap – 2 mjesto
Kadeti pomponi – 3 mjesto
Juniori pomponi – 2 mjesto

vodiske4Velika formacija:
Kadeti štap – 3 mjesto
Juniori štap – 2. Mjesto
Juniori pomponi – 3 mjesto

Kako nam kažu iz Vodičkih mažoretkinja sada kreću pripreme za nastupe i natjecanja koja slijede tijekom slijedeća 2 mjeseca.

– Željeli bismo zahvaliti djeci na trudu i radu koji su uložili u svakodnevne treninge, roditeljima na strpljenju i pomoći, županiji na financijskoj pomoći, te gospodinu Josipu Stojanoviću koji nam je omogućio sam odlazak u Sarajevo – poručile su na kraju vodiške mažoretkinje.

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.