Fotografski par Sanja Lydia Kulušić i Tomislav Dugandžić u Vodicama uskoro počinju s foto i video radionicama

Facebook

Fotografi Sanja Lydia Kulušić i Tomislav Dugandžić svoje znanje iz svijeta fotografije i filma podijelit će s mladima na foto i video radionicama koje će uskoro održavati u vodičkoj gradskoj knjižnici.

Voditeljica foto radionice bit će Sanja, a polaznike će, osim korištenja aparata, učiti i o važnosti svjetla, fotografskim trikovima, portretiranju i fotografiranju u prirodi, najavljuju iz vodičke knjižnice, a radionica bi na kraju bila zaključena zajedničkom izložbom fotografija.

Tome će voditi video radionicu u kojoj će posebnu pozornost posvetiti vizualnim efektima, a osvrnuti će se i na snimanje videa DSLR aparatima, važnost svjetla i snimanje u prirodi. Krajnji rezultat video radionice bio bi video s vizualnim efektima pojedinih polaznika, a vjerojatno i jedan zajednički.

‘Pozivamo mlade (priželjkivana dobna skupina je ona između 16 i 30 godina) da se prijave na ove radionice osobnim dolaskom u Knjižnicu, telefonom na broj 022/442-095 ili mailom na adresu ivica@gkv.hr. Napominjemo da je zbog kvalitetnijeg rada broj polaznika radionica ograničen. Prvo okupljanje bit će u srijedu 28. ožujka na Odjelu za mlade’, pozvali su iz vodičke knjižnice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.