Gotova prva faza uređenja gradske plaže Vruje

Završeni su radovi na prvoj fazi uređenja gradske plaže Vruje koje je financirala Šibensko-kninska županija s 400.000,00 kuna. Na prostoru od Villa Matilde do objekta Jedriličarskog klubaTijat u dužini od oko 600 m ovim je uređenjem dobiveno 11000 m2 novog plažnog prostora.

Grad Vodice još je proljetos izdvojio 125.000,00 kuna za izradu projektne dokumentacije sanacije i održavanja ove gradske plaže. Trenutno je u izradi ostatak potrebne dokumentacije za nastavak uređenja, pa se uskoro očekuje dobivanje lokacijske i građevinske dozvole te izrada elaborata o procjeni treba li ili ne izraditi i Studiju utjecaja na okoliš. Ishodovanjem potrebne dokumentacije, planiran je i nastavak radova  prije nove turističke sezone kojim će se definirati konačan izgled osnovnog plažnog pojasa, izgraditi jedan veći bazen 50×25 m do kojega će se moći doći i kopnom te dva manja okrugla bazena do kojih će se moći samo plivajući. U slijedećoj fazi planirana se i izgradnja još jednog lukobrana te ugostiteljskog objekta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.