Gradonačelnica Nelka Tomić darivala bebe: ‘Ovakvi susreti su za mene posebno emotivni’

Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić primila je obitelji koje su u posljednjih nekoliko mjeseci dobile prinove. Tom prigodom gradonačelnica im je uz dobre želje, uručila rodiljne naknade.

Od ukupno 34 djece pozvane na primanje, 11 obitelji kojima je ovo prvo dijete dobit će jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 3000 kuna, 16 obitelji kojima je ovo drugo dijete, dobit će po 4.000 kuna, troje djece rođene kao treći u obitelji primit će po 5.000 kuna, dok će jedno dijete dobiti 6.000 kuna kao četvrto dijete u obitelji, jedno 8.000 kuna rođeno šesto, jedno 9.000 rođeno sedmo te jedno 10.000 kuna rođeno osmo u obitelji.

– Ovakvi susreti su za mene posebno emotivni, zato mi je posebno drago što Grad Vodice na ovakav način pomaže obiteljima nakon najsretnijeg događaja, rođenja djeteta. Trudit ćemo se da i ubuduće bude ovako i u tom smislu ide se u izgradnju novog dječjeg vrtića u jesen ove godine– rekla je gradonačelnica Nelka Tomić uz čestitke roditeljima na prinovama i želje dobrodošlice, piše portal Infovodice

Foto: Infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.