Gradska knjižnica Vodice dio akcije darivanja knjiga za dječji odjel OB Šibenik

Gradska knjižnica Vodice pridružila se projektu ‘Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj’ pokrenutim u okviru nacionalne kampanje ‘Čitaj mi’ s ciljem poticanja ljubavi prema čitanju.

Akcija ‘Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj’ pokrenuta je povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga koji se obilježava 14. veljače (na Valentinovo)  te vodička Gradska knjižnica poziva sve knjigoljupce da u razdoblju od 2. do 13. veljače na Odjel za djecu i mlade Gradske knjižnice Vodice donesu očuvane slikovnice i knjige za djecu koju su mališani ili prerasli ili pročitali ili oboje.

gradska knjiznica vodice akcija

Svi prikupljeni književni naslovi namijenjeni su dječjem odjelu Opće bolnice Šibenik

– Darujući svoju knjigu ili slikovnicu drugom djetetu, uz objašnjenje zašto to radi i koliko će to drugom djetetu mnogo značiti, uči se koliko je lijepo i važno pomagati – poručuje Gradska knjižnica Vodice na svojoj Facebook stranici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.