HUMANITARNA UTAKMICA ZA ZRINSKOG ŠPRLJANA: Nakon 34 godina Hajduk opet u Vodicama

Klub navijača Hajduka Vodice i Nogometni klub Vodice u petak 27. ožujka organiziraju humanitarnu utakmicu na ŠRC Račice, u kojoj će snage odmjeriti NK Vodice i prva ekipa splitskog Hajduka.

– Sav prihod od utakmice uplatiti će se na račun mladog Vodičana Zrinskog Šprljana, koji je u procesu rehabilitacije od teške bolesti. On je član Kluba navijača Hajduka, a ovo je samo jedna u nizu akcija koje smo poduzeli da mu financijski olakšamo liječenje i rehabilitaciju- rekao je na današnjoj konferenciji za medije predsjednik KN Hajduk Vodice Matija Valinčić.

torcida333

Predsjednik NK Vodice Marin Mikšić najavio je da će u Vodice doći prva, najjača  momčad Hajduka, prvi put nakon 39 godina.

– Zadnji put je prva momčad Hajduka u Vodicama igrala daleke 1981. godine. Druga momčad igrala je 2010. godine. Kako je Hajduk svim Vodičanima u srcu, siguran sam da će se stadion na Račicama napuniti do posljednjeg mjesta. Zahvaljujem se ovim putem i predsjedniku Hajduka Marinu Brbiću- rekao je Marin Mikšić.

Karte po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u prostorijama Kluba navijača, te u brojnim vodičkim kafićima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.