Humanitarni program ‘Božić na Poljani’ uspio: Prikupljena sredstva za kupnju neinvazivnog aspiratora

Hladno vrijeme i jaka bura u mnogim gradovima proremetili su planove za doček 2015. na otvorenome. Iako nije bilo onako kako je isprava zamišljeno, organizatori dočeka Nove u Vodicama Humanitarna udruga ‘Daj 5 od srca’ svoj posao je uspješno odradila do kraja.

S time je i završen desetodnevni program “Božić na Poljani” u kojem su pored Božićnog sajma i bogate domaće gastro ponude naši mještani i gosti uživali u nastupima brojnih vodičkih kulturnih udruga i na taj način ugodno proveli blagdansko vrijeme.

Poljana je tako deset dana bila središte zbivanja u Vodicama ali i mjesto na kojem se čini dobro. Naime sav prihod od donacija građana namijenjen za humanitarne svrhe.

U deset dana trajanja programa “Božić na Poljani” prikupljeno je cca 15 tisuća kuna od čega je jedan dio doniran našem mladom i teško bolesnom sugrađaninu Michaelu B., a drugi dio prikupljenih sredstava će biti namijenjeni kupovini uređaja “Neinvazivni aspirator” (uređaj za izbacivanje bronhopulmonalnog sekreta) koji bi se donirao šibenskoj bolnici za osobe koje pate od neuro-mišićnih bolesti.

Cijena uređaja je oko 40.000 kn a svi koji žele uplatiti sredstva za ovaj uređaj mogu to učiniti na račun udruge HR89 2330003 1152572762 sa naznakom “Donacija za neinvazivni aspirator”- kazali su iz Humanitarne udruge Daj 5 od srca

Sam projekt “Božić na Poljani” imao je pozitivan odjek u javnosti počevši od Božićnog sajma, glazbeno kulturnih događanja do Zimske sobe koja je bila hit među mlađom populacijom u Vodicama. Nažalost, iznimno hladno vrijeme poslije Božića do Nove godine utjecalo je na manju posjećenost događanja koja su bila organizirana u tom razdoblju.

– U ime Humanitarne udruge “Daj 5 od srca” najprije bi se htio zahvaliti svim ljudima dobra srca koji su prepoznali humanitarni karakter programa “Božić na Poljani” a također zahvalio bi se svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji istog – kazao je Danijel Ferara predsjednik Humanitarne udruge “Daj 5 od srca”

Nadamo se da će ove godine u našem parku “Božić na Poljani” biti još raznolikiji i bogatiji događanjima a osim domaćih glazbenih snaga možemo očekivati i neka popularnija imena glazbene scene – kazao je na kraju Danijel Ferara

Inače, sljedeća akcija Humanitarne udruge “Daj 5 od srca” je organizacija Humanitarnog pokladnog plesa koji će se održati u Hotelu Olympia 13. veljače ove godine.

IZVOR: InfoVodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.