Iskoristi priliku i osvoji stipendiju za besplatno školovanje!

Grad Vodice i Institut za menadžment osigurali su fond od 100.000,00 kn kojim će stipendirati polaznike za obrazovni program Voditelj za izradu i provedbu EU projekata.
Obrazovni program odobren je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a polaznici nakon uspješno položenog ispita stječu diplomu te upis zvanja u radnu e-knjižicu.
Tokom predavanja polaznici će se upoznati sa svim EU fondovima dostupnima Hrvatskoj nakon pristupanja Europskoj uniji. Naučit će kako osmisliti projekt, kako financijski upravljati programima, te kako se pripremiti za natječaje. Polaznici će naučiti kako izraditi sažetak projekta, kako popuniti obrazac prijave, razraditi proračun, provesti projekt te raditi na vidljivosti istog, a dodatno će se upoznati i s mogućnostima zapošljavanja u institucijama EU.

 Kako se prijaviti za stipendiju?

Natječaj Instituta za menadžment i Grada Vodica namijenjen je svima koji žele naučiti kako napisati i provesti projekte financirane od strane EU fondova.
Polaznici koji se žele kandidirati za ovu stipendiju trebaju poslati CV i motivacijsko pismo u kojem bi opisali zašto se žele upisati na određeni program i kako će im to pomoći u karijeri.
Prijave se mogu poslati od 08.09.2014. do 15.10.2014. na mail stipendije@izm.hr
Koliko je stipendija na raspolaganju?
• 2 potpune stipendije, (fond 25.000,00 kn) namijenjene polaznicima koji će dati najbolje ideje za projekte, a koje pokrivaju cijenu obrazovnog programa u visini od 100 posto ukupne cijene.
• 10 djelomičnih stipendija (fond 75.000,00 kn) koje pokrivaju 50 posto troškova školarine.

Uvjete natječaja potražite OVDJE. 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.