Izložba skejt fotografija: Skejtanje nije samo razbijanje zidova i proizvodnja buke

Vodička Udruga mladih ‘Bokon’ 2. ožujka u 17.30 sati u Gradsku knjižnicu Vodice organizira izložbu fotografije skateboarding scene s područja Šibensko-Kninske županije, Zadra, Rijeke i Zagreba.

Večer će upotpuniti i projekcijom skate videa ‘Solsticiji’ Nikole Racana, petogodišnjeg projekta koji je već imao svoju prvu premijeru na Vladimir Film Festivalu u Puli, zatim u Rijeci, Zagrebu i Londonu.

U filmu sudjeluju više od 60 skejtera iz Hrvatske i inozemstva. Više o Vladimir film festivalu možete saznati na linku: https://vladimirfilmfestival.com/.

Udruga mladih ‘Bokon’ i Gradska knjižnica Vodice pozivaju sve zainteresirane, djecu, mlade, roditelje i starije da se dođu upoznati s jednim dijelom skateboarding kulture.

– Nadamo se da ćemo ovim događajem uspjeti pokazati da skejtanje nije samo razbijanje zidova i proizvodnja buke, već da ima svoju povijest, kulturu, zajednicu koja je otvorena za sve te da je ono vrsta umjetnosti koja od ‘poznanika tvori prijatelje, a od prijatelja braću i sestre’ -poručuju javlja info vodice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.