Likovna udruga „More“ – Vodice organizira dvije zanimljive i kreativne radionice za odrasle

Likovna udruga „More” – Vodice organizira za odrasle dvije nadasve zanimljive i vrijedne kreativne radionice na kojima se može naučiti mnoštvo lijepih i korisnih likovnih tehnika koje će se primijeniti u izradi, obradi i prenamjeni ukrasnih predmeta i predmeta primijenjene upotrebe.

Za njih nije potrebno nikakvo prethodno predznanje i vještina već samo dobra volja i želja da se uobičajene stvari pretvore u nešto potpuno novo i personalizirano. Ukoliko ste željni kreacije i korisno strukturiranog vremena kontaktirajte nas, a mi Vas s radošću očekujemo.

• Hobbyart radionica za odrasle – 1 puta tjedno po 2 lunarna sata tijekom cijele godine Kreativan rad i izražavanje u raznovrsnim tehnikama:

decoupage, chabbychic, mozaik, vitraj, predmeti primijenjene umjetnosti, redizajniranje starih upotrebnih predmeta, recikliranje i upotreba materijala iz prirode u izradi unikatnih ukrasnih predmeta, oblikovanje prema kalupima i gotovim predlošcima, oblikovanje u das masi, papiermache…

Voditeljica: Marija Ivanda, kontakt telefon: 095 597 3487

• Likovna radionica za odrasle „Božićni dar” – 2 puta tjedno po dva lunarna sata, od 23.11.-28.12. 2015.

Prigodna kreativna radionica na kojoj se izrađuju ukrasni i upotrebni predmeti s posebnim naglaskom na Božićnim i Novogodišnjim aranžmanima od recikliranog materija, bilja, granja i svega onoga što se može u svojoj neposrednoj okolini pronaći. Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako se od skromnog materijala mogu načiniti raskošni ukrasi i pokloni koji će svakoga uveseliti što je posebno važno u pretprazničko vrijeme. Iznenadite svoje ukućane, rodbinu i prijatelje ručno izrađenim ukrasima, darovima i cvjetnim aranžmanima.
Voditeljica: Karmina Mihić, kontakt telefon: 091 556 0792

 

izvor:infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.