Likovne radionice, izložbe, koncerti i nastupi uličnih zabavljača: Započeo Vodice street festival 2017.

Infovodice

Likovne radionice, izložbe, koncerti i nastupi uličnih zabavljača oživjeli su najskrivenije kutke našeg grada, na radost svih posjetitelja. U petak navečer započeo je trodnevni Vodice street festival koji uključuje brojna događanja u ulicama Grgurev Tonća, Mirka Zore, na Poljani i na Obali Vladimira Nazora.

Uz radionice za djecu i za odrasle: radionice Likovne udruge More pod vodstvom profesorice Manuele Srdarev i radionice za djecu kućne radinosti „Moj svit” održava se izložba suvenira i ručnih radova domaćih kreativaca i izložba „Galerija pod zvijezdama” na kojoj radove izlažui naši slikari Mihoković, Bergam, Mihić i drugi, pišu infovodice.

U glazbenom dijelu programa na Obali Vladimira Nazora mnogobrojnu publiku, a posebno najmlađe zabavila je vrlo zanimljiva, kostimirana i interaktivna plesna stand-up predstava “Prava istina o disko plesu’.

Danas je na rasporedu likovno-kreativna radionica “Slikovrećice, Hoćeš letjeti?” te koncert zagrebačkog rock kvarteta Gretta

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.