Ljudska dobrota ne poznaje granice: Obitelj Osmančević iz Vodica ugostila djecu s posebnim potrebama

Iako je tijekom rujna mogla zaraditi iznajmljivanjem svojih apartmana u vili u Vodicama, obitelj Osmančević odlučila ih je ponuditi besplatno i to djeci s posebnim potrebama i njihovim majkama.

Obitelj Osmančević osigurala je boravak i hranu u periodu od 12. do 14. rujna za svu djecu koja su uključena, kao i majke u pratnji.

-Radi se o projektu ‘Nada’ koji djeluje u sklopu AWO organizacije čije je sjedište u Sanskom mostu. S obzirom da je obitelj Osmančević iz Sanskog mosta, oni su nas ove godine pozvali kod sebe na more na besplatan boravak. Radi se o djeci s posebnim potrebama, koji su pristigli sa svojim majkama, a s nama je pristigao i jedan broj omladinaca sudionika projekta ‘Vrijedne ruke’. Boravak u tri dana ispunjen nam je raznim aktivnostima. Prvi dan djeca s majkama okupali su se u moru, drugi dan otišli smo na izlet u MC Faust Vrančić, a treći dan smo na roštilju kod domaćina nakon čega odlazimo nazad za Sanski most, rekla je za infovodice Amela Omić, pedagoginja i direktor AWO organizacije koja se ovim putem jako zahvalila domaćinu, obitelji Osmančević, Zajednici Hrvata Bosne i Hercegovine koja je osigurala prijevoz brodom do Prvića, ravnateljici MC Faust Vrančić Ivani Skočić koja je osigurala besplatne karte za sve te Kvim Company-u na besplatnom prevozu do Vodica i nazad

Foto:Infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.