Senzualnost, emocija i nježnost uz malo funky ritma

Mangroove zatvorili ovogodišnji Jazz & Blues Festival u VodicamaFoto: Infovodice
Vodice Jazz & Blues festival po 17. put je okupio eminentne hrvatske i svjetske glazbenike. Tako su se od subote na vodičkom guvnu redala poznata imena poput Elvisa Stanića, Denise Jannah i Željke Veverec i Tonija Starešinića iz Mangroovea.

– Ovogodišnji festival je bio odličan te su se svi glazbenici pokazali kao odličan izbor. Elvis Stanić je jedan od naših najjačih jazz glazbenika, a gostovanje Denise Jannah je bilo prekrasno. Njen moćan glas i interpretacija podigli su atmosferu među publikom. I ona je kazala da je uživala – navela je Anita Franin Pečarica, direktorica Turističke zajednice Grada Vodica.

Festival je i ove godine okupio gotovo 1 500 ljubitelja jazz glazbe, ali i onih koji su to zahvaljujući ovim glazbenicima tek postali. Naime, protezalo se tu od klasičnih ritmova swinga i dixielenda sve do suvremenijih žanrova poput fusiona i free jazza.

– Kreativni tandem iz Mangroovea večeras je potvrdio na sceni slovi kao jedan od najkvalitetnijih pop sastava. Željka i Toni su kroz svoju glazbu uspjeli ostvariti suradnje sa nekim od najboljih domaćih glazbenika. S Mangrooveom plove glazbenom scenom već desetak godina, s njim su napisali prve pjesme i odsvirali prve koncerte. Drago mi je da je i večeras bilo jako dobro posjećeno, kazala je Franin Pečarica za portal Infovodice.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.