Moira Noonan u Kulturnom centru Vodice

Odgojena kao katolikinja, Moira Noonan započela je naukovanje u njuejdžovskim praksama i idejama još u studentskim danima. Više od dvadeset godina radila je u službi Religioznih znanosti te kao spiritistička savjetnica i terapeutkinja. Postala je stručna u područjima kao što su hipnoterapija, regresija u prošle živote, astrologija, tečaj čuda, reiki, kanaliziranje, kristali, duhovnost božice, vidovnjaštvo te u drugim okultnim praksama. Godine 1993., nakon niza snažnih iskustava vratila se Crkvi te je danas popularna govornica u kršćanskoj zajednici, svjedočeći i evangelizirajući te objašnjavajući dublje značenje i utjecaj pokreta New Age. Noonan je svoju priču također često ispričala preko vjerskih radijskih i TV postaja diljem svijeta. Živi u Kaliforniji.
Organizatori su Hrvatsko katoličko društvo prosvjetnih djelatnika “Biskup Srećko Badurina”, Župa Vodice i Kulturni centar Vodice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.