Na ‘Đardin je IN’ stižu zvučna imena glazbene, kazališne i književne umjetnosti

‘Đardin je IN’ vodička je manifestacija koja se već drugu godinu održava u parku, a Vodičanima i njihovim gostima nudi nešto novo i drugačije na novoj lokaciji izvan strogog centra. Đardin starta 20. lipnja, a ove godine nudi raznolik program za svačiji ukus.

Na samom otvaranju moći ćete uživati u večeri trubadura i pjesnika, a tijekom ljeta stižu zvučna imena glazbene, kazališne i književne umjetnosti kao što su Filip Šovagović, Matija Prskalo, Glumačka družina Histrioni, Uršula Trio, Mia Dimšić, Spectrum, Emil Šprljan – točan raspored događanja može se provjeriti na službenoj stranici TZ Vodice.

– Za mnoge Vodičane je park, odnosno đardin posebno mjesto za koje ih vežu lijepa sjećanja i ugodni trenutci. Želja nam je bila ponovno oživjeti tu lokaciju da našim sumještanima opet prizovemo ta lijepa sjećanja, a da našim gostima pružimo nešto drugačije sa čime se još nisu kod nas susretali, da se odmaknu malo od centra te da upoznaju i druge lokalitete kao i drugačiji vid zabave. Također nam je cilj u Đardinu kombinirati naše lokalne umjetnike i izvođače sa izvođačima koji ne dolaze iz Vodica – kazala je Anita Franin Pećarica, direktorica TZ Vodice za Infovodice.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.