Nakon što im je u Zagrebu zapaljen kombi, Malonogometni klub Heroji u petak će dobiti novo vozilo

Nakon što je nepoznati počinitelj u Zagrebu 15. prosinca zapalio kombi u vlasništvu Malonogometnog kluba Heroji 2007, prikupljena su sredstva za nabavku novog koji će im svečano biti uručen ovog petka u 12 sati u vodičkoj Gradskoj vijećnici.

Podsjetimo, u Zagrebu ispred hostela Arena oko 4 sata ujutro sredinom prosinca zapaljeni je mini bus i kombi u vlasništvu MNK Heroji, kojima su vodička djeca iz taekwondo kluba ‘Hrvatski branitelj – dragovoljac’ otišla na natjecanje.

Nakon nemilosrdnog događaja, Društvo prijatelja Hajduka iz Šibenika i Zadra pokrenulo je akciju prikupljanja sredstava za kupnju novog kombija, koja je u konačnici uspješno dovedena kraju u suradnji sa Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO).

Također, na inicijativu vodičke gradonačelnice Nelke Tomić, rebalansom proračuna za 2018. godinu MNK Heroji 2007 dodijeljeno je 50 tisuća kuna za kupnju novog kombija.

Kako javlja portal InfoVodice, na službenoj primopredaji vozila ovog petka, uz vodičku gradonačelnicu, sudjelovat će i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša te član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Ante Kulušić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.