Nastavlja se postavljanje nove javne rasvjete u Vodicama

Jutros su započeli radovi na postavljanju nove javne rasvjete na obodnoj cesti parka na Trgu kneza Branimira u Vodicama. Ovi su radovi procijenjeni na 161 tisuću kuna, od čega će 64 tisuće kuna biti financirano sredstvima Ministarstva gospodarstva s kojim je Grad Vodice već potpisao ugovor o sufinanciranju preko Programa poboljšanja energetske učinkovitosti na javnoj rasvjeti.

Također, Grad Vodice potpisao je ugovor s tvrtkom Elos d.o.o. iz Solina kojim je ovoj tvrtki povjereno postavljanje nove rasvjete na području Grada Vodica koja svojim značajkama zadovoljava zakonske propise i norme o uštedi električne energije. Ukupna vrijednost ovih radova procjenjuje se na gotovo milijun kuna, a u cijelosti će biti financirani iz sredstava gradskog proračuna planiranih u 2014. godini. Ulice koje će zasjati novim sjajem su: Sarajevska koja će se usporedno s postavljanjem rasvjete i asfaltirati, Artina, Lička, Srima XXI, cesta do srimarske crkve Alojzija Stepinca i Ulica A. K. Miošića. U Zatonskoj, odvojku Zatonske, Obrovama i Stablincu IV bit će postavljena podzemna instalacija za rasvjetu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.