Nelka Tomić obišla osnovnu školu i vrtić u Čistoj Velikoj

Povodom početka nove školske godine Nelka Tomić, gradonačelnica Vodica posjetila je prvašiće Osnovne škole Čista Velika te mališane tamošnje podružnice Dječjeg vrtića Tamaris. U pratnji ravnatelja Osnovne škole Čista Velika, Marijana Belamarića, Gradonačelnica se upoznala s učenicima prvog razreda i njihovom učiteljicom Gordanom Ledenko, kojoj je ovo već šesta generacija prvašića.

Inače, moderno opremljenu školu u Čistoj Velikoj, u kojoj se nastava odvija samo u jutarnjoj smjeni, ove školske godine pohađa ukupno 84 učenika od kojih je jedanaest u prvom razredu. Nisu to samo djeca iz Čiste Velike, nego i iz okolnih naselja Gaćeleza, Krkovića, Lađevaca i Piramatovaca.

Gradonačelnica Tomić najavila je skoro održavanje radnog sastanka na kojem će se gradonačelnica podrobnije upoznati s radom ove školske ustanove i problemima u čijem rješavanju može pomoći i Grad Vodice.

U obližnjem vrtiću je u jednom mješovitom odjeljenju djece od tri do šest godina starosti, upisano šesnaestoro mališana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.