OBAVIJEST VODIČANIMA: Evo gdje će sve biti reguliran promet zbog radova

Zbog izgradnje sustava javne odvodnje na području Vodica bit će uspostavljena privremena regulacija prometa. Projekt privremene regulacije prometa odnosi se na područje Blata i šire područje poluotoka Punta.
Temeljem Suglasnosti za privremenu prometnu regulaciju izdanu od strane Policijske uprave Šibensko-kninske županije i Rješenja koje je izdao Grad Vodice, promet će se u navedenim područjima vršiti na slijedeći način:

Za područje poluotoka Punta privremena prometna regulacija uključuje Ulice Ive Čaće, Žrtava fašizma, fra Pije Fržopa i Obalu Vladimira Nazora, a sastoji se od dvije faze:
– prva faza projekta u razdoblju od 11. siječnja do 26. ožujka radovi će se izvoditi u ulici fra Pija Fržopa (prilog 1)
ova faza podrazumjeva:
– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta cijelom Ulicom fra Pija Fržopa te dijelom Obale Vladimira Nazora (parkiralište ispred stare škole do podiznog stupa),
– zabrana zaustavljanja u ulici Žrtava fašizma.
Obilazni pravac:
Ulicom Žrtava fašizma – Grgura Ninskog – Prvomajska ulica (okolo Hotela Punta i prolazom iza stare škole).

big_Prilog 3_REGPROMETA

Druga faza projekta u razdoblju od 29. ožujka do 15. lipnja 2016. za koje vrijeme će se radovi vršiti u Ulici Ive Čaće (prilog 2)
ova faza podrazumijeva:
– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta Ulicom Ive Čaće od raskrižja s ulicom Blata prema Plavoj plaži i ulicom Žrtava fašizma od raskrižja s Ulicom Ive Čaće do raskršća s Ulicom fra Pija Fržopa odnosno skretanja za vrtić Tamaris.
Obilazni pravac:
Mijenja se smjer jednosmjerne regulacije u Ulici Prvomajska, tako će vozači moći kroz Prvomajsku ulicu doći do obale (stare škole) i svoj put nastaviti Obalom Vladimira Nazora u smjeru centra odnosno poluotoka Punta prema izboru.

big_Prilog 2_REGPROMETA

Za područje naselja Blata privremena prometna regulacija uključuje ulice Blata i Grgurev Ante Kukure u Vodicama i također se sastoji od dvije faze:
– prva faza projekta u razdoblju od 18. siječnja do 26. ožujka 2016. godine, za koje vrijeme će se radovi izvoditi u ulici Blata (prilog 3)
Ova faza podrazumijeva:
– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta ulicom Blata od raskrižja s Ulicom Grgurev Ante Kukure do plaže

big_Prilog 4_REGPROMETA

Druga faza projekta u razdoblju od 29. ožujka do 15. lipnja 2016. godine za koje vrijeme će se radovi vršiti od Ulice Grgurev Ante Kukure do uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (prilog 4)
Ova faza podrazumijeva:
– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta i stanara dijelom Ulice Grugrev Ante Kukure (odvojak koji vodi do uređaja za pročišćavanje otpadnih voda).
Obilazni pravac:
Obilazak zatvorene ceste je mogući kroz Seline (cestom prije staklenika).

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.