Od danas Vodičani mogu plaćati račune koje izdaje Grad putem e-pošte

Grad Vodice i Hrvatska pošta potpisale su Ugovor o poslovnoj suradnji kojim je omogućeno primanje i plaćanje računa za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda putem elektroničnog oblika, takozvanog sustava ePošte. Ova usluga je dostupna građanima od danas, 01. travnja 2016. godine, potrebno je samo prijaviti se na sustav ePošte, a primanje računa je potpuno besplatno. Zahtjev za korištenje sustava ePošta predaje se u poštanskom uredu (više o usluzi na:www.epošta.hr).

Ovaj servis omogućuje korisnicima primanje i slanje fizičke pošte elektroničkim putem, plaćanje računa prosljeđivanjem naloga u internetsko bankarstvo ili pak kreditnim karticama.
Nakon registracije, korisnik dobiva svoj eBox poštanski kovčežić, koji mu je dostupan u bilo kojem trenutku. U njega će mu dolaziti računi Grada Vodica. Tako primljene račune korisnik će moći jednostavno platiti karticom ili e-bankarstvom, bez potrebe za odlaskom u poslovnicu.
Ugovaranje usluge ePošta je besplatno i može se obaviti u bilo kojem poštanskom uredu, ali ne i putem interneta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.