Odabrani programi udruga koje će sufinancirati TZ Vodica

Vijeće Turističke zajednice grada Vodica odabralo je projekte udruga koje će sufinancirati u 2018. godini.

Projekti su odabrani temeljem prijava na natječaj TZ-a, a s obzirom na njihovu  kvalitetu i način na koji ti programi doprinose turističkoj ponudi i promociji Vodica, odlučeno je da se i dalje financijski podupiru već tradicionalni i dobro poznati sportski događaji. Među njima su regata Jabuka, MTB Weekend, memorijalni turnir Marinko Kardum, nogometni turnir Vodice Cup i Gabrin maraton. Također su kao odlični programi prepoznati oni Udruge Traulik koja organizira Dane maslinovog ulja, Froštulijada LAG-a More te organizacija tri ribarske večeri Športsko-ribolovnog društva Mali porat i dvije lovačke večeri Lovačkog društva Sokol.

Turistička zajednica novčano će pomoći i glazbene nastupe Pjevačkog zbora Lira i Vodičke glazbe te večer plesa Vodiških mažoretkinja. Kao i uvijek do sada financirat će se nabava baklji za bakljadu KNH Torcida u sklopu velike Vodičke fešte te dva programa u organizaciji Atletskog kluba Okit; dječja i noćna utrka. Program Biciklistički izleti u povijest Vodica Obrta Karika također je zaslužio financijsku pomoć Turističke zajednice.

Turističko vijeće je podržalo program Savjeta mladih koji će ove godine organizirati tri dana adventnog programa na vodičkoj Poljani te je donijelo zajednički plan korištenja sredstava od transfera 30 posto boravišne pristojbe za 2018. godinu s Gradom Vodicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.