Pehar po prvi put ostaje u Vodicama: Molo Longo najbrže odjedrio regatu Jabuka

Maksi krstaš Molo Longo sa poznatim riječkim skiperom Rajkom Kujundićem koji na ovoj regati jedri za vodički Jedriličarski klub ‘Tijat’ sa vremenom 13:19:09 prvi je stigao na cilj 15. po redu regate Jabuka. Sa 10 minuta zaostatka drugi na cilj stigao je češki 22-metarski maksi krstaš ‘Sport One’ skipera Jiri Kolaneka, koji je inače ujutro u 6,30 sati prvi ‘okrenuo’ otok Jabuku.

To je prvi puta u 15 godina koliko se održava regata da je brod koji plovi pod zastavom JK Tijat pobjednik regate, tako da će prelazni pehar Jabuke godinu dana krasiti police ovog uspješnog vodičkog kluba

Inače, regata Jabuka startala je u petak točno u 21 sat iz vodičkog akvatorija, s do sada rekordnim brojem sudionika, 106 jedrilica sa 800 članova posade iz 10 zemalja svijeta, piše portal Infovodice.

Članovi pobjedničkog broda su Stipe Vitaljić, Ante Česić, Boris Bakotić, Stanko Birin, Lamjana Jurčec, Igor Marenić, Stipe Gaspić, Vlado Moćan, Rajko Kujundžić, Bruno Antunac, Jan Pecina, Frane Grego, Filip Baricević, Filip Matika i Daniel Pavlović

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.