Plesna udruga “Bollywood” proslavila prvi rođendan

U subotu 14.6. kadetkinje Plesne udruge „Bollywood” sudjelovale su na još jednom međunarodnom natjecanju i to u Zadru na „Adriatic Dance Openu-u 2014″.

Kao i obično i u Zadru su zabilježile odličan uspjeh i pokupile još 10 medalja, od toga 5 zlata, 3 srebra i 2 bronce.

Uz ove medalje cure su dobile i nagradu za najljepše uniforme i najbolji timski duh i time uljepšale 1. rođendan naše udruge. Naime 13. lipnja 2013. osnovana je Udruga pod vodstvom predsjednice Tine-Valerije Storić i licencirane trenerice Andree Malenice.

-U svojih prvih godinu dana rada bilježimo zapažene rezultate. Sudjelovale smo na 7 natjecanja, počevši s pobjedom na „Vodiškoj talentomaniji” prošle godine. Zahvaljujući toj pobjedi odlučili smo i osnovati Udrugu, koja je naziv također dobila zahvaljujući koreografiji na temu Bollywooda – kažu iz Bollywooda, kojem je članstvo u godinu dana naraslo sa 7 na 30 plesačica.

– Nakon što smo se u rujnu priključili „Savezu mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske” sudjelovali smo na još 4. međunarodna natjecanja te na 2 državna natjecanja. Time smo postale ponosne vlasnice 8 pehara i 66 medalja.

Također su naše cure imale oko 15-tak nastupa. Organizirale smo 3 vlastite priredbe i to „1. Božična večer Bollywood cura”, zatim priredbu povom Božića u Dalmare centru i proslavu 1. Godišnjicu djelovanja Udruge, koju smo organizirali u sklopu „VII. Međunarodnog festivala mažoretkinja” i „24. Kvalifikacijski turnir u velikim formacijama za Europsko i Svjetsko prvenstvo” na kojem smo bili domaćini.

Ovim putem željeli bi se zahvaliti prvo svim Bollywood curama na iskazanom trudu i radu te odličnim rezultatima tijekom ovih godinu dana, svim roditeljima na podršci i pomoći, upravi Hotela Olympije koji su nam ukazali povjerenje i dopustili nam da vježbamo u njihovoj Kongresnoj dvorani – zaključuju na kraju cure iz Plesne udruge Bollywood.

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.