Plesna udruga Bollywood Vodice održala rođendansku revijalnu smotru

U nedjelju 3. srpnja Plesna udruga Bollywood Vodice održala je ispred „Konobe Makina” revijalnu smotru povodom 3. Godišnjice djelovanja. Sva četiri dobna uzrasta (dječja formacija, kadeti, juniori i seniori) predstavile su se publici s 20-ak koreografija u kategorijama štapa, pom-pona, mixa i flaga s kojima su se ovu školsku godinu natjecale na državnim i međunarodnim natjecanjima. Najavljene gošće iz Kaštela, Splita i Imotskoga su nažalost zbog izvanrednih okolnosti svoj dolazak na smotru morale otkazati,piše infovodice.

Nakon odrađenog nastupa svim članicama uručenu su zlatne medalje za više nego uspješno odrađenu sezonu. Osim članicama zahvalnice i medalje su uručene i roditeljima koji učestalo pridonose radu Udruge. Proslava je nakon toga nastavljena u „Restoranu i pizzeri Šimun” gdje su članice i roditelji Udruge imali zakusku.

b b2 bb1

– Iako smo ovom manifestacijom obilježile kraj sezone 2015/2016 još nas za vikend čeka „Europsko prvenstvo mažoretkinja 2016.” u Puchovu/Slovačka na koje, zbog financijskih problema, ovaj put odlazi samo seniorka Paula-Luce Storić, koja će u kategoriji pom-pon seniori predstaviti svoj tim i grad. Nakon toga svi odlazimo na zasluženi odmor do jeseni kad nas već krajem rujna očekuje „Svjetsko prvenstvo mažoretkinja 2016.” u Poreču, zatim u listopadu međunarodno natjecanje „Kaštela Dance Open” te u studenom „II.Regionalno natjecanje Dalmacije” u Splitu. – rekli su iz PU Bollywood Vodice

– Ovim putem želimo se prije svega zahvaliti svojim članicam na uspješno odrađenoj sezoni, roditeljima na svoj pomoći i podršci koju su nam pružali tijekom ove školske godine, svima onima koji su nas na smotri došli vidjeti i podržati, „Konobi Makina” koja nam je udijelila svoj prostor kako bi se cure tijekom manifestacije mogle presvlačiti, „Caffe baru Sedmici” i našem dj-u Dadi Juričevu, koji je tijekom manifestacije vodio brigu o razglasu i glazbi, „Studio Dalmatica” koji su nam izradili diplome i zahvalnice, Kickboxing klubu ” Hrvatski branitelj dragovoljac Vodice” koji nam je udijelio tatami kako cure ne bi plesale na podu te „Restoranu i pizzeri Šimun” koja nam dijelom sponzorirala zakusku. – kazali su na kraju cure iz Bollywooda Vodice uz poruku – Svim svojim članicama i njihovim roditeljima želimo ugodno ljeto, odmorite se i napunite bateriju jer nas od jeseni čeka još jedna zahtjevna sezona

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.