Policija sutra preventivno u školi u Čistoj Velikoj

U Osnovnoj školi Čista Velika policijski službenici PU šibensko-kninske provest će u utorak od 9 do 10.30 sati drugi dio projekta ‘Zdrav za 5’ s ciljem podizanja svijesti o važnosti zaštite i očuvanja okoliša i prirode, promovirajući ujedno ciljeve cjelokupnog projekta pod geslom ‘Reci NE alkoholu! reci NE drogama! Reci NE igrama na sreću!- Živi zdravo, budi zdrav-jer čist okoliš je zdrava budućnost’.

Aktivnost će se provoditi na način da će cjelokupni program započeti polusatnim interaktivnim predavanjem ciljanoj skupini učenika sedmih i osmih razreda s naglaskom na prevenciju ovisnosti i zlouporabe alkohola i droge, a također o prevenciji zaštite okoliša i prirode.

Po završetku predavanja u dvorištu škole od strane policijskog službenika Odjela za droge, ciljanoj skupini učenika demonstrirat će se rad službenog psa za detekciju droge u trajanju od pet minuta, nakon čega će učenici sudjelovati u praktičnom djelu nastave, radionici koja će obuhvaćati korištenje reciklabilnih materijala.

Ovaj dio preventivnog Projekta će provesti policijska službenica za nadzor i planiranje prevencije u Policijskoj upravi i pročelnica županijskog Upravnog odjela za zaštitu okoliša.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.