Požar u hotelu Punta scenarij vježbe sustava civilne zaštite

Terenska vježba Civilne zašite ‘Punta 2018’ održana je danas u vodicama u organizaciji Grada Vodica, trgovačkog društva Hoteli Vodice, JVP Grada Vodica i Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Šibenik, a u okviru godišnjeg plana vježbi u sustavu civilne zaštite, javla portal InfoVodice.

– Scenarij ove vježbe koja se održava s ciljem provjere osposobljenosti i opremljenosti, te provjere planskih dokumenata i djelovanja operativnih snaga sustava civilne zaštite i ostalih sudionika je požar u hotelu Punta. U vježbi su sudjelovali JVP Vodice, DVD Vodice, JVP Šibenik, DVD Vodice i DVD Pirovac te Crveni Križ Vodice, HGSS i Hitna medicinska služba. Nakon vježbe donijet će se zajednički zaključak te ukoliko postoji određeni problem da se on riješi – zaključio je Ivica Begić, zapovjednik JVP Vodice te na kraju izrazio zadovoljstvo održanom vježbom.

Vježbu su pratili i predstavnici grada Vodica, gradonačelnica Nelka Tomić i zamjenik gradonačelnice Stipe Bosotin. Više fotografija pogledajte ovdje.

vodicevjezba2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.