Predani ključevi Opela: Vodički MNK Heroji 2007 dobio novi kombi nakon što je njihov zapaljen u Zagrebu

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Ključevi novog kombija Opel predani su danas u Vodicama i službeno u ruke Tomislava Strikomana, tajnika Malonogometnog kluba Heroji 2007, vodičkog kluba kojemu su sredinom prosinca u Zagrebu zapalili kombi s kojim su vodička djeca iz taekwondo kluba ‘Hrvatski branitelj-dragovoljac’ išla na natjecanje.

Na primopredaji kombija sudjelovala je i vodička gradonačelnica Nelka Tomić, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač te član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Ante Kulušić.

Podsjetimo, nakon nemilosrdnog događaja, Društvo prijatelja Hajduka iz Šibenika i Zadra pokrenulo je akciju prikupljanja sredstava za kupnju novog kombija, koja je u konačnici uspješno dovedena kraju u suradnji sa Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO).

Također, na inicijativu vodičke gradonačelnice, rebalansom proračuna za 2018. godinu MNK Heroji 2007 dodijeljeno je 50 tisuća kuna za kupnju novog kombija.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.