Predstavljen koncertni program CMC festivala

Na konferenciji za novinare povodom sedmog CMC festivala u Vodicama, koja je održana u zagrebačkom restoranu Gallo, predstavljen je koncertni program festivala. U petak, 12. lipnja na velikoj pozornici CMC festivala u Vodicama nastupit će Prljavo kazalište. Legendarni bend publiku sigurno neće ostaviti ravnodušnom, a predgrupa će im biti opatijski akustični duo The Blondes.

Koncert Prljavog kazališta komentirao je pjevač Mladen Bodalec: “Odlično je biti s cijelom tom ekipom na festivalu. Mi smo već nastupali na CMC festivalu u Vodicama, a dat ćemo sve od sebe da 12. lipnja bude dobra večer”, istaknuo je.

Na Makina stageu posjetitelje očekuje program Klapa vs Tambura na kojem će zasvirati Bosutski bećari, Džentlmeni, Vranac, Begini i domaćin festivala, Klapa Godimenti.

U subotu 13. lipnja, nakon revijalnog dijela festivala, publiku očekuje koncert atraktivne Lane Jurčević. “Svaki put kada dođem na CMC festival bude sve bolje i bolje nego prijašnjih puta. Nakon cijelog festivala je i moj koncert, što mi je posebno drago jer je u Vodicama koje ja jako volim. Nastupat ću sa svojim plesačima, a publiku očekuje puno iznenađenja. Jedno od tih iznenađenja je i Ivan Zak koji će biti gost na mom koncertu”, rekla je Lana Jurčević.

Gostovanje je komentirao i Ivan Zak: “To je moja prva suradnja s Lanom u ovom obliku, glazbeno još nismo surađivali. Volim velike pozornice i tu masu ljudi, a nadam se da će biti i mojih fanova na festivalu”, rekao je.

Na Malom stageu publiku će zabavljati zadarska grupa Zaratino. Osim glavnog programa, festival i ove godine nudi mnoštvo popratnih sadržaja, među kojima će biti i tradicionalni After party CMC festivala.

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.