Prijavite se na zajednički trening ‘Aktivna Hrvatska’ u Vodicama

Grad Vodice i turistička zajednica Grada Vodica pozivaju  sve zainteresirane da se pridruže nacionalnom projektu „Aktivna Hrvatska“ ,koji će se održati u subotu, 28. svibnja 2016. godine u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama.

Projekt Aktivna Hrvatska ovom kampanjom osvješćivanja Hrvatsku želi učiniti 100 % aktivnom te zdravijom. Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. U Vodicama će trening voditi kineziolog Ivan Antunović uz asistenciju kolega s Kineziološkog fakulteta iz Zagrebu. Kroz program će nas voditi Renata Sopek, a s vama će svoja iskustva podijeliti i vrhunski hrvatski sportaši. Treningu mogu prisustvovati sve osobe starije od 16 godina (vježbaći između 16 i 18 godina moraju imati odobrenje roditelja).

RS

Prijavite se na zajednički trening kako bismo poslali snažnu poruku svim građankama i građanima Republike Hrvatske o važnosti tjelesnog vježbanja s ciljem unaprjeđenja i očuvanja zdravlja. Statistike govore da je između 69% i 92% mladih nedovoljno aktivno u Hrvatskoj. Pozivamo Vas da svojim primjerom budete uzor mladima diljem Hrvatske.

Prijavite se za vježbanje na e-mail: stipe.cigic@selectpr.hr ili putem službene web stranice: www.aktivnahrvatska.hr.

Prijava za trening je besplatna a partneri i pokrovitelji projekta trud svakog vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni: HEP majice, NIVEA prostirke za vježbanje i poklon paket proizvoda za njegu tijela, “Mg Mivela” voda Vašeg srca, “Kotany” začini te magazini „Men`s Health“, „Lijepa i aktivna“ i „Cro LIFE“.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.