Prva samostalna izložba fotografija Ivana Ivičina u knjižnici Vodice

Prva samostalna izložba fotografija ‘Sve ča oko vidi’ Ivana Ivičina održat će se u Gradskoj knjižnici Vodice u petak 26. siječnja. Na izložbi koja će biti otvorena od 18 sati, bit će izloženo oko 60-tak Ivanovih fotografija, većinom pejsažnih uradaka koji bude svijest o ljepoti vodičkog krajolika.

Ivan Ivičin rođen je u Šibeniku, a živi i radi u Vodicama. Pošto su mu roditelji s otoka Prvića i sam je prilično vezan uz otok i voli sve što ga okružuje. Ujedno su to i njegovi najčešći motivi fotografiranja.

– Strast za fotografijom i hvatanjem u kadar svega što je lijepo počela je davno, iako sam zadnjih nekoliko godina postao aktivniji. Pripomogle su tome i danas neizbježne društvene mreže, pozitivni komentari mojih prijatelja, rodbine pa i ljudi koje osobno ne poznam ali imamo zajedničku ljubav…fotografiju – rekao je Ivan za portal infovodice radostan što će se njegova prva izložba biti održana u njegovim voljenim Vodicama

Od opreme za fotografiranje Ivan koristi prilično stari fotoaparat Panasonic Lumix, akcijsku kameru Gopro i neizostavno mobitel s kojim je ‘uhvatio’ većinu fotografija predstavljenih na ovoj izložbi.

– Nisam do sada ozbiljnije razmišljao o suradnji s nekim časopisima, iako je dosta mojih fotografija do sada objavljeno na internet portalima što me posebno veseli. Hvala ravnateljici Gradske knjižnice Vodice i portalu Infovodice prilikom realizacije moje prve izložbe – zaključio je Ivan uz nadu da će se u bližoj budućnosti realizirati još koje druženje uz njegove fotografije u kojima svakodnevno ‘zaključa’ jedan mali dio prošlosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.