Radovi na centralnom dijelu rive u Vodicama odgađaju se za početak listopada

Potaknut brojnim upitima ugostitelja koji u ovom dijelu sezone počinju sa radom a vezani su za najavljene radove na centralnom dijelu rive, vijećnik HDZ-a Edi Luketa na današnjem aktualcu sjednice GV-a postavio je pitanje kada se planira započeti planirana rekonstrukcija rive.

– Radovi na rekonstrukciji rive planirani su da započnu početkom listopada ove godine – kazala je Branka Juričev Martinčev

Naime, nakon donošenja plana proračuna, slijedi plan nabave, raspisivanje natječaja te odabir najpovoljnijeg ponuditelja a s tim smo došli u ovo preduskrsno vrijeme.

Za radove nam je potrebno 30 dana te iako smo prema prvotnim zamislima planirali da radovi počnu odmah iza Uskrsa odlučili smo se da to ipak bude na jesen jer je vrlo vjerojatno da se zbog nepredviđenih problema te nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi oduže što bi ometalo rad ugostitelja na tom području u vrijeme predsezone.

Zato smo odlučili da radovi na rekonstrukciji centralnog dijela rive započnu 01. listopada – kazala je na kraju grdonačelnica Branka Juričev Martinčev na aktualnom satu današnje sjednice GV-a

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.