Sladoljev se povukao: Ivan Jozić novi je predsjednik DVD-a Vodice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice je prošli tjedan održalo skupštinu na kojoj se uz usvajanje financijskih planova izabrao i novi predsjednik, dugogodišnji član Ivan Jozić.

Devetogodišnji predsjednik Ante Sladoljev početkom je godine najavio povlačenje s mjesta predsjednika te je jednoglasno odlučeno da to bude Ivan Jozić, piše portal Infovodice.

– Bila mi je čast i zadovoljstvo biti predsjednik DVD-a. Zahvaljujem se svim članovima na svemu što smo zajedno postigli. Društvo je prolazilo kroz lijepe, ali i teške trenutke. Iz razumljivih razloga često sam bio vođen emocijama, a ne razumom pa molim sve članove da mi ne zamjere ako sam u nečemu griješio- kazao je Ante Sladoljev te naglasio kako društvo mora i dalje napredovati gradeći svoju budućnost na temeljima svih generacija vodičkih vatrogasaca a posebno onih koji više nisu s nama.

Čestitao je novom predsjedniku te mu se stavio na raspolaganje.

– Skupštini se zahvaljujem na odabiru i ukazanom povjerenju i mom prethodniku na ponuđenoj pomoći. Nadam se da ću nastaviti raditi jednako dobro kao i on. Postavio mi je letvicu visoko te posao neće biti lagan, no društvo i dalje mora napredovati i razvijati se- kazao je novopečeni predsjednik Ivan Jozić

Foto: Infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.