Susret umirovljenika Dalmacije u Vodicama okupio preko tisuću sudionika

Šime Strikoman

U petak, 3. studenoga, u Vodicama u hotelu Olympia započeo je 38. Susret umirovljenika Dalmacije na kojem se okupilo preko 1000 umirovljenika iz četiri dalmatinske županije.

Dobrodošlicu umirovljenicima u predvorju hotela pjesmom su izrazili vodička klapa Bunari i KU Vodiške Perlice. Susret je započeo snimanjem Milenijske fotografije Šime Strikomana, a nastavlja se okruglim stolom na temu socijalizacije osoba treće životne dobi i funkcioniranja umirovljeničkih udruga u kojem sudjeluju predstavnici svih ogranaka i Matice na nacionalnom nivou, pišu infovodice.

Šime Strikoman
Šime Strikoman

– Ovom prigodom želim se u ime Udruge zahvaliti svima koji su nam na bilo koji način pomogli u pripremi i organizaciji susreta, a posebno vlasniku hotela Josipu Stojanoviću Jollyju i svim djelatnicima hotela jer su nam ponudili najpovoljnije uvjete i cijenu. Također hvala Gradu Vodice i Županiji na potpori i pomoći, rekao je predsjednik vodičkih umirovljenika Martin Čičin Šain

Vodice_-_597_MP_Susret_umirovljenika_010.jpg

Susret umirovljenika Dalmacije traje tri dana i ispunjen je kulturnim i zabavnim programima te izletima prirodnim i kulturim znamenitostima u bližoj okolici. Na svečanoj večeri koja je na rasporedu u subotu od 19 sati pored članova umirovljeničkih udruga poziv je upućen i gradonačelnici Vodica Nelki Tomić, šibensko-kninskom županu Goranu Pauku te saborskoj zastupnici Branki Juričev Martinčev koja je i kao gradonačelnica i osobno do sada podupirala rad Udruge umirovljenika Grada Vodica.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.