Tradicionalnim Uskršnjim doručkom započela ovogodišnja turistička sezona u Vodicama

Jutros se u Vodicama održao po 28. put Uskrsnji doručak na otvorenom za sve građane i prve goste koji su došli u Vodice.

Uz bogat kulturni program i sajam domaćih proizvoda, članice Kulturne udruge Vodiške perlice prisutnim se pokazale dio kulturne baštine u vrijeme Uskrsa u Vodicama te su prisutnima prikazale kako se prije pripremala karitula.

Nakon uvodnog pozdrava gradonačelnice Branke Juričev Martinčev i direktorice TZ Vodice Anite Franin Pečarica na red je došao blagoslov i kušanje slatke delicije, nezaobilazne Vodiške karitule, piše infovodice

Ovim događajem otvara se i turistička predsezona.

– Trenutno u hotelima i privatnom smještaju boravi oko 800 gostiju. Iznimno mi je drago što u vodičkim hotelima borave velike grupe gostiju koji su došli posebno za ove blagdane u Vodice kako bi se međuostalim upoznali i s našom kulturom i običajima – kazala nam je Anita Franin Pečarica, direktorica TZ Vodice te naglasila kako je i za ovu sezonu pripremljen bogat program kulturnih i sportskih događanja tako da će svatko naći ponešto za sebe

vodcie1

vodcie2

vodcie3

vodcie4

vodcie5

vodcie6

vodcie7

 

vodcie8

 

vodice

 

foto:infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.