U četvrtak počinju pokladne svečanosti u Vodicama. Provjerite program

ilustracija

Pokladne svečanosti u Vodicama započinju idućeg utorka u 10 sati kada će gradonačelnica Nelka Tomić predati vlast i ključeve grada pokladnom gradonačelniku, nakon čega će uz defile, Vodičku glazbu i mažoretkinje podignuti bandire i postaviti pokladni sandučić na Poljani.

Tradicionalni humanitarni Pokladni ples u hotelu Olympia uz River band i izbor najbolje maske i bogatu lutriju predviđen je za subotu 10. veljače. Sav prihod od donacija namijenjen je za pomoć Jeri Lakoši i njegovim roditeljima. Stolove je moguće rezervirati na broj 095 521 5588 ili 095 529 0549.

Sutradan, u nedjelju 11. veljače, u Olympiji od 16 do 19 sati pod maskama će plesati najmlađi Vodičani, javlja InfoVodice.

Pokladni utorak planiran je uz defile, predstavljanje maski, podjelu nagrada s pokladnog plesa, izbor gradske grupe i nagrada uz čitanje optužnice i oporuke, zapaliti ‘Jovan’ i ples ‘Seljančica’.

Više informacija o prijavi za pokladni utorak pronađite na portalu InfoVodice.

(FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.