U sklopu projekta ‘Aktivna Hrvatska’ i ove godine u Vodicama možete vježbati s Renatom Sopek

Trening u Vodicama u sklopu projekta ‘Aktivna Hrvatska’ održat će se u subotu, 25. svibnja, a jedna od naših najpoznatijih trenerica Asja Petersen po prvi će puta upravo Vodičanima predstaviti Focus point tehniku koja je oduševila brojne sportaše ali i rekreativce.
Asja je hrvatskoj javnosti poznata i kao trenerica koja veliku važnost pridaje pametnom i sigurnom pokretu i upravo zbog toga i toliko učinkovito. Vodi se principom bolje je bolje, a ne više je bolje. S 30 godina rada, svojim znanjem i iskustvom predstavlja vrh naše trenerske elite. Trening traje sat vremena i za ovu priliku bit će prilagođen tako da nam se mogu pridružiti različite dobne skupine.

– Kao i do sada voljela bih iskoristi priliku da građanima ukažemo na važnost kretanja i vježbanja odnosno tjelesne aktivnosti. Želim prenijeti informacije o tome koliko je bitno da se kretnje izvode pravilno, neovisno o tome da li dižemo prtljagu, djecu ili se samo podižemo sa stolca. Isto tako, vjerujem da ćemo naše drage vježbače pošteno namučiti ali i zabaviti – izjavila je trenerica Asja Petersen.

Uz sam trening, stručni partneri projekta educirat će o važnosti zdravog i aktivnog života. Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija hrane vježbačima će prenijeti najnovija saznanja iz područja medicine, kineziologije i nutricionizma. Program vodi Renata Sopek, a na treningu će se pridružiti i osobe iz sportskog života Hrvatske, piše portal Infovodice.

Za trening u Vodicama potrebno se prijaviti putem službene web stranice projekta.
(Foto: Infovodice)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.