U subotu u Vodicama vježba ‘Aktivna Hrvatska’, stiže i Ivica Tucak

Ove subote pridružite se brojnim rekreativcima na treningu u Vodicama, koji će se održati u sklopu sportsko-edukativnog projekta ‘Aktivna Hrvatska’. Trening će se održati u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika, a bit će predstavljena i suradnja sa Zakladom ‘Hrvatska za djecu’ kroz projekt ‘Sport za sve’.

Vježbači će na info pultu Hrvatske liječničke komore imati prilike izmjeriti indeks tjelesne mase i dobiti besplatne savjete, a obratit će im se i predsjednik HLK Trpimir Goluža. Vježbačima će se obratiti Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić, a kao osobni izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, stiže Ivica Tucak.

Trening se održava pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba i Ivana Antunovića, a u timu su i Lukrecija Dragić, Jana Pavlović, Borna Butijer i Goran Kontić. Vodteljica programa je Lorena Nosić. Sve vježbače darivat će partneri projekta generalni partner HEP darovat će majice za trening, NIVEA prostirke za vježbanje, Mivela – vodu Vašeg srca, najbolji sportaš u gradu Decathlon daruje lopte. Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.