U Vodicama gostuju Karlovčani s predstavom ‘Još si zelen’

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vodice, u četvrtak, 14. kolovoza u 21 sat na Obali Vladimira Nazora gostuje Gradsko kazalište Zorin dom iz Karlovca s predstavom Još si zelen. Predstava je na 46. međunarodnm festivalu kazališta lutaka PIF u Zagrebu osvojila glavnu nagradu dječjeg žirija za najbolju predstavu u cjelini, a autori i glumci Pedja Gvozdić i Giulio Settimo za najbolju animaciju. Također je glumac Peda Gvozdić nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju mušku ulogu u predstavama za djecu.
Predstavu mogu gledati sve generacije, od vrtićke dobi do naših djedova i baka.

ULAZ SLOBODAN

 Režija i tekst: Peđa Gvozdić i Giulio Settimo

Autor glazbe: Tin Tonković
Kostimografija i scenografija: Morana Petrović
Izrada lutaka: Peđa Gvozdić, Giulio Settimo i Vanja Gvozdić

Glume: Peđa Gvozdić i Giulio Settimo

Stari Glumac Fritz von Puppentot vodi malo putujuće kazalište po dalekom svijetu i već godinama izvodi svoju popularnu predstavu. Ono što ga razlikuje od drugih glumaca je to što ima neobičnu moć, on zna čarobnu riječ kojom može probuditi i uspavati sve, baš sve na ovom svijetu.
Tu počinje čarolija njegove predstave, odjednom na scenu dolaze smiješni operni pjevači, opasni lav, šuštavi jazz svirači, krotitelji divljih zvijeri, lude koke i još mogo toga. No ipak nije sve bajno kako se predstavlja, kad svi izgube vjeru u njega, Puppentot ostaje sam, bespomoćan, a pomoć se javlja gdje je najmanje očekuje.
I veliki su nekad bili zeleni, a zeleni će postati veliki čim im se pruži prilika. OPREZ! Kad postaneš veliki, pazi da u srcu ostaneš bar malo zelen.
Zabavnije  je.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.