Uslužan, vedar i nasmijana: Željku Vukičeviću kupci navraćaju na razgovor

Pripreme za nadolazeću sezonu su u punom jeku, a jedna od najvažnijih stvari u turizmu i trgovini – ljubaznost i uslužnost prema mušterijama i dalje nije na visokom nivou.

Tako nešto se ne bi moglo kazati za Željka Vukičevića, rođenog Šibenčanina koji više od trideset godina u Vodicama radi kao trgovac u trafici. Uvijek je uslužan, nasmijan i vedar, a svakog kupca pozdravlja i usluži kao rođenog, piše infovodice.

-I kad sam radio kao trgovac u Tisku i kad sam postao privatnik uvijek sam isti, sa svakom mušterijom sam uslužan i ljubazan – kaže nam Željko te naglašava da svaki uslužni djelatnik, trgovac i ugostitelj koliko god mu bilo teško uvijek mora biti ljubazan.

Iako je završio srednju saobraćajnu školu, Željko je trgovac postao sasvim slučajno.

– Ondašnja cura i sadašnja moja žena radila je preko student servisa u Tiskovoj trafici, a ja bi dolazio kod nje “ljubovati” i pomagati joj. Ona je završila ekonomski fakultet, a ja sam ostao u ovom poslu i nije mi žao – kaže nam Željko.

Uslugu, smješak i zahvalu su prepoznali mnogobrojne mušterije koje do Željka osim kupovine novina i cigareta navrate na razgovor.

foto:infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.