Idealna ljetna zabava

Vikend će u Šepurini, Vodicama i Srimi biti prepun događanja, provjerite programFoto: Ilustracija/arhiva

Blagdan svetog Roka slavi će se danas u Šepurini na otoku Prviću, a u vodičkom Đardinu povodom blagdana zapjevat će mlada istarska umjetnica Barbara Munjas. U Srimi će se u subotu uživati na Ribarskoj večeri, a u nedjelju će nastupiti vodički bend Spectrum.

Mlada umjetnica Barbara Munjas na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni je prisutna već jako dugo, a najdulje kao članica grupe Gustafi. U sklopu turneje dolazi u vodički Đardin i u njega donosi retro prizvuk synth pop-a u mladenačkom ruhu koji će publiku vratiti u šarene 80-e! Koncert počinje u 21 sat.

Subota je rezervirana za Ribarsku večer na Srimi, koja starta od 21 sat. Zahvaljujući dobroj organizaciji Udruge mladih Srima, čeka vas red vina, red ribe i nezaobilazna dalmatinska pisma. Od 21 sat se pridružite ovoj zabavi na Trgu Srime i doživite iz prve ruke tradiciju malog dalmatinskog mista!

Mladi vodički bend Spectrum u nedjelju će, u 21 sat,  svirati na Trgu Srime. Vokalistica Zorica Tajna, Josip Šprljan na gitari, Ante Juričev Martinčev na bas gitari, Toma Cukrov na klavijaturama, Marko Mačukat na trombonu, Ante Marić na trubi te Ivan Ivas na bubnjevima pobrinut će se da zaokružite vikend prepun događanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.