Vodičani dobili novog gradonačelnika: ‘ Izgradit ćemo tunel do Prvića’

Pokladni senat i Pokladni gradonačelnik Ante Radin Mačukat – Apaša preuzeli su danas od gradonačelnice  Nelke Tomić ključeve grada Vodica. Prilikom uručenja ključeva, Nelka Tomić poželjela je pokladama puno uspjeha u vođenju Grada za vrijeme ovogodišnjih svečanosti.

‘Novi’ gradonačelnik je pohvalio rad ‘bivše’ gradonačelnice uz mnogo obećanja.

– Izgradit ćemo tunel do Prvića jer nam je Tijat po stare dane počeo potapljati brodove. Ma mjestu bivšeg odlagališta Leć napravit ćemo golf terene. Stari Balon napunit ćemo helijem, nek odleti u Svemir, a na njegovo mjesto izgradit ćemo novu dvoranu – obećao je novi gradonačelnik Apasha

Trudit ćemo se da Vam ‘blagajnu’ vratimo u stanju kakvu smo preuzeli od Vas, a nastojati ćemo je malo i ‘podebljati’ – zaključio je na kraju pokladni gradonačelnik Apaša.

Nakon što su preuzeli ključ grada, pokladni senat i Vodiške mažoretkinje postavili su pokladni sandućić i pokladnu bandiru na jarbol koji se nalazi na Poljani, piše portal Info Vodice.

Spomenimo, pokladne svečanosti nastavljaju se u subotu 10. veljače Pokladnim plesom u Olympiji, a sutradan je pokladni ples za naše najmlađe. Pokladni utorak, uz defile kroz mjesto, predstavljanje maski, podjela nagrada s Pokladnog plesa, izbor Gradske grupe i nagrada, čitanje oporuke, paljenje Jovana, ‘Seljančica’, skidanje bandire

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.